Markilux akció!

Szeretne Ön egy biztonságos, hosszú-hosszú ideig jól működő és szép napellenzőt?Markilux 1500 féltokozott napellenző

Akkor válassza a Markilux napellenzőt!

Biztonságos, mert
teflon bevonatú öntisztító textiljeink nemcsak kényelmesek, hanem 50+ faktoros UV-A és UV-B védelmet is biztosítanak, így óvják az Ön és családja egészségét. A Swela Sunsilk napellenző szövet mielőtt Önhöz jut nemzetközi szabványoknak megfelelő vizsgálatokon esik át. Szakítószilárdsága nagyobb, mint a hagyományos szöveté. A vizsgálatok során az UV védelmet és a tisztíthatóságot is nézik. Valamennyi szövetet a valós életnek megfelelő körülmények között tesztelnek.

Időtálló, mert
a Markilux a napellenzőit úgy tervezi és alakítja ki, mintha azok az örökkévalóságnak készülnének. Könnyen kezelhető és praktikus árnyékolókat hoznak létre. A Swela Sunsilk napellenző textiljei tartósak, szívósak, tisztításuk egyszerű. A Sunsilk szövet esélyt sem ad a piszoknak, vízlepergető felülete ellenáll a szennyeződéseknek. Öntisztító funkciója biztosítja, hogy az eső vagy a tiszta víz lemossa a koszt.

Szép, mert
designerek és mérnökök dolgoznak, azon, hogy Ön egy igazán különleges, szép, egyedi és dekoratív napellenzőt kapjon. A Markilux nemcsak óriási szövetválasztékkal áll az Ön rendelkezésére, hanem számos szerkezet közül választhatja ki a legmegfelelőbbet és a legszebbet. Határtalan számú minták és egyedi színű szövetek jellemzik a Sunsilk napellenző textileket. A színpompás, speciális szöveteket a Markilux maga fejleszti és gyártja.

A Markilux napellenzői egyediek, praktikusak és gyönyörűek!

Tovább a napellenzőkhöz


Különleges alakú ablakok árnyékolása

Háromszög, trapéz, köríves, stb. ablakokra mit szereljünk?

A hagyományostól eltérő ablakok árnyékolását, függönyözését is megoldjuk! Például a pliszét szinte bármilyen alakú ablakra fel tudjuk szerelni. Nemcsak praktikus, hanem dekoratív is. Rengeteg anyagból és színből válogathatunk.Ime néhány ablakforma és lehetséges árnyékolásuk:
Boltíves ablakra: függönykarnist, raff vagy római rolót, reluxát, pliszét, szalagfüggönyt,
Kör alakú ablakra: pliszét, reluxát, függönykarnist,
Háromszög alakú ablakra: pliszét, rolettát, reluxát, függönykarnist,
Trapéz alakú ablakra: pliszét, reluxát, rolettát, függönykarnist,
Szabálytalan alakú ablakra: pliszét lehet szerelni.
Telefon: 06-30/555-7998